Unitate de control EPG Sprint X



EPG Sprint X



Cere oferta pret

Unitatea de comanda EPG Sprint X este utilizata pentru controlul manual al pistoalelor manuale ?i automate. Prin conectarea altor module din seria Sprint, EPG SPRINT X poate fi utilizat atât individual, cât ?i pentru sisteme automate complete. Regulatoarele de debit de inalta precizie si controlul de inalta tensiune conduc la rezultate optime si reproductibile de acoperire.



Caracteristici de aplicare si beneficii:

Economie de timp, usor de utilizat

  • Fiabil
    Tehnologia WAGNER de control a debitului de air asigura intotdeauna o cantitate constanta de pulbere. Un sistem de comanda de inalta precizie cu bucla inchisa masoara si regleaza in permanenta debiteul de aer asigurant un nor uniform de pulbere pentru rezultate perfecte de vopsire.
  • Operare usoara
    Elemente de control dispuse clar permit o operare intuitiva. Toti parametri se regleaza folosind un buton rotativ. Sistemul de comanda se poate folosi la o gama foarte larga de aplicatii, datorita posibilitatii extinse de parametrizare.
  • Aplicare flexibila
    Unitatea EPG SPRINT X permite rezultate reproductivile. 4 retete de baza se pot accesa via selectie rapida. Supliemntar se pot salva si opera inca 46 de retete.

Date tehnice
Procese aplicabile vopsire cu pulbere Corona sau Tribo
Certificari Conform ATEX, conform CE
Dimensiuni 200 x 270 x136 mm
Masa proprie 3.300 g
Clasa protectie IP 64
Polaritate negativa sau pozitiva
Temperatura de lucru 5-45 grade Celsius

Exemple aplicatii




Film prezentare


Alte produse din categoria: