Solutii de sistem specializate pentru diferite branseSolutii de sistemDescriere


De-a lungul timpului, firma CLOOS a implementat numeroase sisteme robotizate.
Acum puteti beneficia de acest know-how. Astfel, cand apelati la compania noastra, sansele sunt foarte mari ca aplicatia Dvs. sa fi fost deja rezolvata in trecut. Costurile aferente proiectarii sunt drastic reduse, iar Dvs. puteti mult mai repede intra in productia de serie.

Pentru a ilustra modalitatea de lucru si felul cum intelege firma CLOOS sa ajute beneficiarul, prezentam in continuare modul de derulare al unui contract avand drept obiect un sistem automatizat de sudare:
  • In prima faza, beneficiarul trimite desenele ansamblului de sudat firmei CLOOS;
  • Firma CLOOS se pronunta daca poate prelua lucrarea si emite oferta;
  • Beneficiarul trimite cateva mostre, pregatite cat mai tipic pentru posibilitatile sale;
  • CLOOS face experimentari in conditii reale, intr-un laborator cu o dotare de 80 milioane de Euro;
  • Este chemat beneficiarul pentru a vedea rezultatele si cum lucreaza sistemul si pentru a-si exprima eventualele cereri de modificare;
  • In acest moment se trece la realizarea proiectului;
  • Dupa ce se executa proiectul, este chemat din nou beneficiarul care isi poate exprima dorinta pentru unele modificari (cele care se mai pot face);
  • Dupa aceea se trimite sistemul automatizat la beneficiar, se pune in functiune si se scolarizeaza personalul de deservire.

Din aceasta scurta descriere se poate observa ca firma CLOOS nu vinde instalatii sau roboti, ci vinde sisteme la cheie, specifice aplicatiei de sudare din firma beneficiarilor.
La ora actuala exista in lume peste 5.000 de sisteme robotizate si peste 22.000 de sisteme automatizate, toate proiectate si executate de firma CLOOS in functie de necesitatile reale ale beneficiarilor.
Chiar si in Romania ne mandrim cu peste 50 de sisteme robotizate in industrie (pe langa cele din invatamant si cercetare), si cu faptul ca intotdeauna am putut oferi beneficiarilor nostri cea mai buna solutie tehnico-economica.
In acest scop va putem trimite un chestionar, pentru a putea analiza procesul Dvs. de sudare, pentru ca apoi sa va putem trimite oferta personalizata.